Reacties

ibiza_1_michiel_en_inge
 


 
ibiza_2
 


 
ibiza_3_ola_luitjes
 


 
ibiza_4
 


 
ibiza_5
 


 
ibiza_6
 


 
 
Hoi,
 
dit jaar 2 keer mogen genieten van Ibiza. Na onze topervaring met jouw appartement direct ook voor september geboekt. Dank voor je soepelheid mbmt de booking. Ook Elizabeth weer ontmoet. Hier heb je een topper aan. Zoals reeds besproken komen we ZEKER terug.
we keep in touch.
 
gr rob
 
Deze mail is verzonden via de website van “Vakantieappartement Ibiza”


Net weer terug van een fantastische week in het appartement van de heer Cabo in de haven van Ibizastad.
Wat een heerlijk appartement, fantastisch gelegen,ruim, zeer smaakvol en warm ingericht.
Met het bootje naar het strand, winkelen, terrassen en uitgaan het is allemaal binnen handbereik.
Een absolute aanrader met een uitstekende prijs kwaliteitverhouding.
Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij.
Jan, Corine en Christa.


Hey hooooooooooi,

Daar is ze weer, helemaal uitgerust en terug van wederom een heerlijke week vakantie @ Ibiza. Is het appartement ook te koop????? hahahaah, wat toch een heerlijk plekje heb je daar.

Daarom ook ff mijn mail, want vanaf wanneer kan ik weer bespreken voor volgend jaar? wil nog een paar dagen met mijn vriendin komen in juni en ik wil graag weer voor 10 dagen boeken in September. kan dat nu al? Dan zou ik wel graag willen voor de periode van 10 tm 19 september. Het is dan voor 4 personen.

laat het maar ff weten of het kan, het was in ieder geval weer super!!!!!

Groetjes,

Anjelina


Beste Marco,

We zijn al weer een tijdje terug, maar ik wilde je nog even laten weten dat we het appartement in Ibiza een prima verblijfsplaats vonden. (op 1 end-of-season-party tot diep in de nacht in het restaurant beneden na dan 🙂 ). Misschien heeft Elisabeth het (nog) niet gesignaleerd, maar de afvoer van de douche in de badkamer voor loopt niet door. Ik heb een aantal keer geprobeerd om hem door te spoelen, maar dat is me helaas niet gelukt. Er kwam wel een lading zand naar boven, dus ik denk dat voorgangers er hun strandspullen hebben uitgespoeld. We hopen nog eens terug te komen.


Beste Marco,

In september zijn we een aantal dagen naar jouw appartement in Ibiza geweest.

Dat is ons zo goed bevallen dat wij komend jaar weer willen gaan.

Wij willen weer eind augustus/ begin september gaan.

Bij Ryanair kan ik nu al de vliegtickets boeken.

Dus aan jouw de vraag of het appartement vrij is en wat de kosten zijn.

Alvast fijne feestdagen en graag hoor ik van je.

Met vriendelijke groet,

Jan Stegeman


Hallo Marco,

onderstaand verzoek van een van mijn collega’s waarover ik je gebeld heb ( n.a.v. onze geweldige Ibiza-trip en té gekke appartement 🙂 . Je kunt mij terug mailen, mag ook rechtstreeks contact opnemen.

Hoor het wel.

grtz, Pascal.


Bericht:

Hoi Marco,

zijn inmiddels alweer een week terug van Ibiza. Ibiza is geweldig!!!

enkele hoogtepunten van ons tripje Hippie markt las dalias, sallinas beach, Borra Borra, heerlijk gegeten bij o.a. Bodega tappas restaurant heeerlijk!! Flink geshopt en twee avonden naar teatro pereyra (live band)geweest praktisch om de hoek van het appartement, nederlandse eigenaar, hebben kennis met de hele familie gemaakt. Ken je het?? anders moet je er absoluut eens naartoe!!. Kortom wij zijn verliefd op ibiza geworden echt iets voor ons. Hebben genoten van het appartement perfecte locatie. Enige kleine minpuntjes waren, douche liep erg langzaam af, graag wat meer handoeken gehad, te weinig koffiemokken voor 6 personen want die hadden we wel nodig na een lange ibiza night!! Volgend jaar willen we beslist weer terug, dat staat al vast! Bedankt en groetjes Carin